Realme 10 Ultra afişi ortaya çıktı

r10u

Realme 10 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak resmi olarak Realme 10 Ultra’nın afişi ortaya çıktı.

Weibo’da ortaya çıkan Realme 10 Ultra posteri, hayran yapımı bir görüntü gibi görünüyor. X serisini sonlandırdıktan sonra Realme, “GT” markası altında amiral gemisi telefonları piyasaya sürüyor.

Realme, son birkaç yıldan beri Çin’de numaralı akıllı telefon serisini satmıyor. Ev pazarına yönelik ürün portföyü, GT, Neo, V ve Q serisi akıllı telefonları içeriyor. Bu ay Realme, Realme 10 serisini piyasaya sürerek numaralı telefon serisini Çin’e geri getirecek.

Realme 10 Ultra

Realme 10 Ultra posterinde belirtilen özellikler, bir numaralı seri telefon için gerçek olamayacak kadar iyi görünüyor. Poster, cihazın Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 200 megapiksel birincil kamera ve 2160Hz ile donatıldığını belirtiyor. Telefonun görüntüsü, görünür bir ön kamerası olmayan kavisli kenarlı bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor.

Realme 10 Ultra mevcut olmasa da Realme 10 serisinin Snapdragon 8 Plus Gen 1 destekli bir cihaza sahip olduğuna dair bazı spekülasyonlar var. Kavisli kenarlara sahip 6.7 inç OLED ekrana sahip olması bekleniyor. 1080 x 2400 piksel Full HD+ çözünürlüğü, 10 bit renkleri, 2160Hz PMW karartmayı ve yaklaşık 2,3 mm’lik ince bir alt çerçeveyi desteklemesi bekleniyor. Dimensity 1080 destekli Realme 10 Pro’nun bu ay içinde piyasaya çıkması beklenirken , SD8+G1 Realme telefonunun pazarlama veya çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi yok.

Realme 10 Pro+, lansman öncesinde tüm özellikleriyle ortaya çıktı