Realme GT Neo Flash Edition geliyor!

1111

Realme GT Neo dünyanın ilk Dimensity 1200 yonga setli telefonu olarak geçtiğimiz ay duyrulmuştu. GT serisi ayrıca, bu yılın başlarında duyurulan Snapdragon 888 destekli Realme GT amiral gemisini de içeriyor . Yeni bilgiler, şirketin Realme GT Neo Flash Edition adlı üçüncü bir GT serisi cep telefonun da tanıtılacağı söyleniyor. 

Digital Chat Station’a göre, Realme GT Neo Flash Edition bu ay içinde satışa çıkarılacak. Görünüşe göre yaklaşan Flash Edition, GT Neo telefona kıyasla şarj departmanında büyük ölçüde farklılık gösteriyor ve serisindeki cihazlardan daha iyi özelliklere sahip olacak.

Realme GT Neo 50W hızlı şarj etmek için destek taşıyan bir 4,500mAh çift hücreli pile sahiptir. Tipster, Realme GT Neo Flash Edition’ın aynı bataryaya sahip olacağını iddia ediyor, ancak daha hızlı 65W hızlı şarj teknolojisi desteği ile gelecek. Diğer özelliklerin Flash Edition’da aynı kalması bekleniyor.

Realme GT Neo Flash Edition geliyor!

Realme GT Neo Flash Edition’ın GT Neo ile aynı tasarıma sahip olacağını sözlerine ekledi. Ancak yeni bir renkte satışa sunulacak ve kalınlığı 9,1 mm’ye çıkacak. Buna karşılık GT Neo, 8.4 mm kalınlığa sahip.

Yakın zamanda TENAA sertifika sitesinin veritabanında RMX3350 model numaralı yeni bir cihaz ortaya çıktı. Cihaz 6.43 inç ekrana sahip ve Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Çift hücreli bataryasının kapasitelerinden biri 2.200mAh olarak bahsediliyor ve cihaz 158.5 x 73.3 x 9.1mm boyutlarında. Telefonun diğer özellikleri ve görüntüleri henüz TENAA’da görünmedi. 3C sertifikasında 65W şarj cihazı ile görüldü. Bu özellikler, bir Realme GT Neo Flash Edition akıllı telefon olabileceğini gösteriyor.

 

Moto G20’nin Avrupa’daki adı Lenovo K13 Note olacak