realme 9 Pro+ Sony IMX766 sensörünü kullanacak

realme 9 Pro 1

realme, realme 9 serisini Avrupa dahil olmak üzere birçok pazarda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Realme 9 Pro 5G ve Realme 9 Pro+ 5G’nin ilk çıkışlarını 15 Şubat’ta yapması bekleniyor. 

Lansmandan önce, özellik sayfalarının yeni snippet’leri ortaya çıkmaya devam ediyor ve en sonuncusu realme Pro+ modelinde bulunan kamera sensörü ortaya çıktı. Teknoloji analistlerinden Abhishek Yadav, bugün bir tweet aracılığıyla realme 9 Pro+’nın Sony IMX766 sensörünü OIS desteğiyle birlikte birincil arka kamerası olarak kullanacağını doğruladı. Telefonun ana kamerasının 50MP çözünürlüğe sahip olacağı zaten bilinirken bu bilginin yeni olduğunu belirtelim.

realme 9 Pro+

50MP Sony IMX766, 1/1.56″ sensör boyutuna ve 1.0 μm piksel birimi boyutuna sahiptir. 2020’de piyasaya sürülen tam olarak yeni bir sürüm olmasa da, amiral gemisi teklifleri için bir favori gibi görünüyor. Xiaomi 12’de var, Redmi K50 Pro+ , OPPO Find X5 Pro’da olduğu gibi kullanacak .

Bilinen diğer özelliklere geçilirse cihazın 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç Full HD+ AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. İşlemcinin, 8 GB’a kadar RAM ile eşleştirilecek olan MediaTek Dimensity 920 yongası olduğu ortaya çıktı. Kutudan çıkar çıkmaz en yeni Android 12 işletim sistemine başlayacaksınız ve ahize 65W hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh pile sahip olacak. Cihaz için renk seçenekleri üç olacak – Midnight Black, Aurora Green ve Sunrise Blue olarak çıkacak. Bakalım cihazlar Avrupa piyasasında nasıl bir satış rakamı yakalayacak.

Redmi Note 11 serisi küresel pazardaki yerini alıyor