Oppo yeni katlanabilir akıllı telefonları üzerinde çalışıyor

nn1n1

Oppo’nun iki yeni katlanabilir akıllı telefonununu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.  Bunlardan birinin Find Flip adlı katlanır telefon olması, diğerinin ise Oppo Find N’nin rivayet edilen halefi olması bekleniyor.

OPPO Find N2’nin yeni görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yakında çıkacak olan Find N2’nin PGU110 model numarasına sahip olduğunu ve 120Hz yenileme hızı desteğine sahip katlanabilir bir ekrana sahip olduğu görülüyor.

Oppo

Katlanabilir, Snapdragon 8 Plus Gen 1 Soc tarafından desteklenmektedir. Ekran görüntülerinden biri CPU ayrıntılarını gösteriyor ancak yonga setini belirtmiyor. Find N2’nin, düşük ışıkta gelişmiş bir fotoğrafçılık deneyimi için Oppo’nun ev yapımı MariSilicon X çipiyle donatıldığı bildiriliyor. Ayrıca Hasselblad’ın kamera optimizasyonları da cihazda destekleniyor olabilir.

n11

Daha önce gelen bilgilerde, geçen yılki Find N’nin halefinin 7.1 inç LTPO AMOLED katlanır ekrana sahip olacağını gösteriyor. Cihazın 4,520 mAh pil ile gelmesi ve suni deri bir arkaya sahip olması bekleniyor. Yazılım cephesinde, Android 13 tabanlı en yeni ColorOS 13’ü çalıştıracak.

Find N2’nin, selefine benzer şekilde, güç düğmesine entegre edilmiş yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olduğu söyleniyor. Katlanabilir muhtemelen siyah, beyaz ve yeşil renklerde sunulacak. El cihazının üretiminin halihazırda devam ettiği bildiriliyor ve bu da şirketin yakında lansman tarihini açıklayabileceğini gösteriyor. Şu anda, Find N2’nin yalnızca Çin’de mevcut olması bekleniyor, bu talihsiz bir durum.

Realme 10 Pro+, lansman öncesinde tüm özellikleriyle ortaya çıktı