Realme 11 Pro Plus için geri sayım başladı

realme

Çinli şirket Realme, 10 serisinin piyasaya sürülmesinin üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine rağmen, yeni sayı serisini hazırladığına dair belirtiler ortaya çıkmaya başladı.

Realme 11 Pro Plus için geri sayım başladı. Realme 11 Serisi, son zamanlarda çeşitli sertifika sitelerinde dolaşıyor ve özelliklerinin çoğu zaten açıklanmış durumda. Resmi duyuruyu beklerken, Realme 11 Pro+ IMEI veritabanında göründü ve lansmanın yakın olabileceği işaretleri ortaya çıktı.

realme

RMX3741 model numaralı bir Realme telefonu, IMEI veritabanında görüldü. Önceki raporlara göre, bu Realme 11 Pro+ olacak ve Mayıs ayında markanın bir üst düzey orta segment telefonu olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazın IMEI listesi model numarası dışında herhangi bir bilgi sunmazken, yakın zamanda yapılan bir TENAA listelemesi, çoğu özelliklerini ortaya çıkardı.

Realme X2 Pro sonunda Android 11 ve Realme UI 2.0 güncellemesini aldı

Realme 11 Pro Plus için geri sayım başladı

TENAA sertifikası, Realme 11 Pro+’ın yüksek 6.7 inç AMOLED ekran ile FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunacağını açıkladı. Cihazın işlemci olarak MediaTek Dimensity 1080’ı, 16GB’a kadar RAM’i ve 1TB’a kadar dahili depolama alanıyla birlikte gelebileceği tahmin ediliyor.

Realme C25s tüm özellikleri ve fiyatı belli oldu

Cihazın kamera özellikleri olarak, arka tarafında 200MP üçlü kamera kurulumu ve önde 16MP özçekim kamerası olacağı öngörülüyor. 5.000mAh bataryayla güçlendirilen cihazın, 100W hızlı şarjı destekleyeceği tahmin ediliyor. Realme 11 Pro+’a Realme 11 Pro ve muhtemelen Realme 11 modellerinin de katılması bekleniyor. Yeni Realme 11 serisinin piyasaya sürülme tarihini yakında açıklaması bekleniyor. Seri hakkında daha fazla bilgi yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Realme 11 Pro Plus için geri sayım başladı.

Microsoft Teams, görüntülü görüşmelere Snapchat AR Lensleri ekliyor