Realme Her Yıl En Az 2 GT Modeli Çıkaracak

Realme GT6

Bu yıl GT modelleriyle adından söz ettiren Realme, bundan sonra her yıl en az iki yeni GT modeli çıkarmayı ve bunları global pazara sunmayı planlıyor.

Son dönemde akıllı telefon pazarındaki varlığını daha da güçlendiren Çinli telefon üreticisi Realme, bu yıl özellikle GT modelleriyle adından söz ettirdi. Bu yaz GT Neo 6 ve GT 6T gibi modelleri kullanıcılarla buluşturan şirket, geçtiğimiz günlerde de merakla beklenen GT 6’nın lansmanını gerçekleştirdi. Üstelik şirket GT 6’yı global pazara da sundu. Telefon Türkiye’nin de aralarında bulunduğu pek çok ülkede yakında raflardaki yerini alacak.

Bu yıl GT serisini çok daha ön plana çıkaran şirket, önümüzdeki dönemde de bu trendi sürdürecek. Son yıllarda daha çok rakamlı serisine öncelik veren ve GT serisini daha çok Çin gibi bir iki pazarda satışa çıkaran şirket, önümüzdeki dönemde ise GT modelini global pazara sunacak. Dahası, gelen son bilgiler şirketin bundan sonra her yıl en az iki GT modeli çıkarmayı planladığını gösteriyor.

Realme GT6

Realme yöneticisi Chase Xu, bundan sonra her yıl en az iki GT modeli çıkarmak istediklerini açıkladı. Üstelik şirket bunlardan birinin de Pro modeli olmasını istiyor. Ancak GT’nin yanı sıra bir GT Pro modelinin satışa çıktığını görmek için bir iki yıl beklememiz gerekebilir. Çünkü daha üstün özelliklerle gelecek bu Pro modelinin 2025’ten önce bu seriye eklenmesi zor görünüyor.

Şirket, GT serisinin zamanla en popüler serisi haline geleceğine inanıyor ve bunu başarmak için de strateji değişikliğine gidiyor. Bu da önümüzdeki yıllarda GT modellerinin çok daha sık gündeme geleceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy S25 Tek Bir Yonga Setiyle Çıkabilir