Poco M6 Plus, Google Play Console’da Görüldü

Poco M6 Plus

Xiaomi’nin alt markası Poco, bu ay yeni bir telefon daha çıkaracak. Çok yakında piyasaya sürülecek olan Poco M6 Plus, Google Play Console’da görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi’nin alt markalarından olan Poco, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Poco F6 ve F6 Pro’yu geçtiğimiz ayın sonunda piyasaya süren şirket, şimdi de Poco M6 Plus’ı kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Bir süredir gündemde olan telefon, dün Google Play Console’da görüldü. Böylece telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıkarken, telefonun çıkışının oldukça yaklaştığı da anlaşılmış oldu. Çünkü telefonun Google Play Console’da kullandığı model numarası, bu ay bitmeden piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

 

Poco M6 Plus 2

Google Play Console’da yer alan bilgilere göre Poco M6 Plus, Qualcomm’un Snapdragon 4 Gen 2 yonga setini kullanacak. Play Console’da görülen versiyonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor ama telefon satışa sunulurken RAM konusunda farklı seçenekler de sunulabilir. Öte yandan telefonun 1080 x 2460 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı görülüyor. Google Play Console’da belirtilmemiş olsa da telefonun 6.79 inçlik LCD bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bu ekranın yenileme hızı ise 120 Hz olacak.

Ortaya çıkan bu özelliklerin Poco M6 Pro ile oldukça benzer olması dikkat çekiyor. Pro ve Plus modelini birbirlerinden ayıracak özelliklerin neler olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Nvidia 3 Trilyonu Geçti, Apple’ı Altına Aldı