Infinix Hot 40 serisinin tüm üyeleri görüldü

Infinix Hot 40 2

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen bütçe dostu Infinix Hot 40 ve ona eşlik edecek Hot 40i ile Hot 40 Pro, Google Play Console’da görüldü.

Kenya ve Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda piyasaya sürdüğü bütçe dostu akıllı telefonlarıyla tanınan Hong Kong merkezli telefon üreticisi Infinix, son dönemde daha üst segmentten telefonları da kullanıcılarla buluşturuyor. Özellikle şirketin Infinix Note serisinde dikkat çekici modeller yer alıyor. Bu üst segment telefonlarıyla adını daha geniş kitleleri duyurmayı başaran Infinix, çok yakında akıllı telefonlarına üç yeni model daha ekleyecek. Infinix Hot 40 serisini oluşturacak bu üç model, bugün Google Play Console’da görüldü. Bu sayede telefonların teknik özelliklerine dair yeni detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Infinix Hot 40 serisinde Hot 40, Hot 40i ve Hot 40 Pro olmak üzere üç farklı model bulunuyor. LTE destekli bir akıllı telefon olan Hot 40, Helio G88 yonga setinden güç alıyor. 1080p çözünürlükte bir ekrana sahip olan telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Hot 40, işletim sistemi olarak ise Android 13 ile geliyor.

Infinix Hot 40

Bu üçü arasında en ucuz model olan Hot 40i, standart model ile oldukça benzer bir tasarıma sahip ama teknik özelliklere gelince kayda değer farklar karşımıza çıkıyor. İlk olarak telefon Spreadtrum T606 adını taşıyan, pek aşina olmadığımız bir yonga setini kullanıyor. 1.6 Ghz’lik sekiz çekirdekli bir CPU’ya sahip olan bu yonga setine 4 GB RAM eşlik ediyor. Öte yandan telefonun ekranı da 1080p yerine 720p.

Öte yandan Hot 40 Pro ise hem tasarım hem de teknik özellikler bakımından standart modele epey benziyor. Ancak Pro modelinde Helio G88 yonga seti yerine daha iyi bir performans sunan Helio G99 yonga seti kullanılıyor. Bu özelliklerden de anlayacağınız üzere her üç model de mütevazı özelliklere sahip, düşük bütçeli telefonlar.

Xiaomi 14 serisinden etkileyici başlangıç