Poco M6 Resmi Olarak Tanıtıldı

Poco M6

Xiaomi’nin alt markası Poco, akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi. Bir süredir gündemde olan Poco M6, resmi olarak tanıtıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi’nin alt markalarından olan Poco, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Poco F6 ve F6 Pro’yu geçtiğimiz ayın sonunda piyasaya süren şirket, şimdi de Poco M serisine yeni modeller ekliyor. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden Poco M6, dün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. Böylece telefonun özelliklerine dair merak edilen tüm sorular da cevap bulmuş oldu.

Poco M6, Helio G91 Ultra yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 6 ya da 8 GB LPDDR4x RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da 128 ya da 256 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Ancak depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor. Telefon 5030 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 33 W.

Poco M6

Poco M6, 6.79 inçlik IPS LCD bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın maksimum parlaklığı 550 nit. Ekranın üzerinde 13 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise telefona şık bir görünüm veren cam bir arka panelle karşılaşıyoruz. Telefonun arka kamerasının ana lensi 108 megapiksel. Ona 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Onların yanında ise LED flaş yer alıyor.

Telefon 129 dolardan başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alacak. Telefonun en üst versiyonunun fiyatı ise 149 dolar olacak.

Yeni Nesil Xbox Geliyor; Microsoft Resmen Duyurdu