Samsung Galaxy Tab A9+, Google Play Console’da görüldü

Samsung Galaxy Tab A9+

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy Tab A9+, Google Play Console’da görüldü. Bu sayede tabletin özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung son dönemde daha çok akıllı telefonlarıyla gündeme geliyor olsa da aslında tablet tarafını da ihmal etmiyor. Tablet PC modellerine yenilerini eklemeye devam eden şirket, çok yakında üç yeni tableti daha piyasaya sürecek gibi  görünüyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy Tab A9 ve Galaxy Tab S9 FE adını taşıyan iki tablet Google Play Console’da görülmüştü. Bugün onlara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Samsung Galaxy Tab A9+ Google Play Console’da yüzünü gösterdi. Böylece onun da teknik özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıkmış oldu.

Samsung Galaxy Tab A9+, 1200 x 1920 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip. Snapdragon 695 yonga setinden güç alan tabletin Google Play Console’da listelenen versiyonu 4 GB RAM’e sahip. Tablette farklı RAM seçenekleri olup olmayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Öte yandan tabletin ekran boyutu da şimdilik bilinmiyor. Ancak Galaxy Tab A9+’ın ekran boyutunun yaklaşık 11-12 inç olacağı tahmin ediliyor. Google Play Console’da yer alan bilgiler, tabletin Android 13 işletim sistemini kullanacağını gösteriyor.

Öte yandan Google Play Console’da yer alan görsel, tabletin hem ön yüzünde hem de arka yüzünde birer kamera yer alacağını gösteriyor. Ancak bu kameraların teknik özellikleri şimdilik belirsizliğini koruyor.

Samsung Galaxy Tab A9 1

OpenAI “yapay zekanın iPhone’u”nu yaratmak istiyor