Samsung Galaxy M35 Tüm Detaylarıyla Görüldü

Samsung Galaxy M35

Çok yakında resmi olarak tanıtılacak olan Samsung Galaxy M35’i tüm detaylarıyla gözler önüne seren 360 derecelik videoları internete sızdırıldı.

Bildiğiniz gibi Samsung, çok yakında Galaxy M serisine yeni bir model daha ekleyecek. Bir süredir gündemde olan Samsung Galaxy M35’in çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. M35’in geçtiğimiz günlerde Google Play Console’da görülmesi de telefonun çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını gösteriyor. Hafta başında Google Play Console’da görülmesiyle gündeme taşınan Galaxy M35, dün de sızdırılan videolarıyla gündeme geldi. Telefonun tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren 360 derecelik üç video internete sızdırıldı. Bu videolarda telefonun farklı renk seçenekleri de görülüyor.

Samsung Galaxy M35 1

Üst üste gelen bu sızıntılar, Samsung Galaxy M35’in daha önce de iddia edildiği gibi üçlü arka kameraya sahip olacağını doğruluyor. Öte yandan telefonun tasarımının Galaxy A35 ile oldukça benzer olması da dikkat çekiyor. Zaten telefon Galaxy A35’in biraz farklı bir versiyonu olacak.

Geçtiğimiz günlerde Google Play Console’da yer alan bilgiler, telefonun yonga setini de kesinleştirdi. Galaxy M35, Exynos 1380 yonga setini kullanacak. Android 14 işletim sistemini kullanan telefonda bu yonga setine 6 GB RAM eşlik edecek. Telefonun bataryası ise 6000 mAh olacak. En azından bu videolarla birlikte paylaşılan bilgiler böyle söylüyor. Tabii bunların kesinleşmesi için telefonun resmi olarak tanıtılmasını beklememiz gerekiyor. Neyse ki o da çok yakında gerçekleşecek gibi görünüyor.

 

GTA 6 Çıkış Tarihi Açıklandı