Poco M6 Plus’ın Çıkış Tarihi ve Özellikleri

Poco F6

Poco M6 Plus hakkında çeşitli haberler gündeme geliyordu. Telefonun ne zaman çıkacağına dair bazı rivayetler vardı. Sonunda cihazla ilgili resmi duyuru geldi. İşte detaylar…

Poco yaptığı açıklamada Poco M6 Plus‘ı 1 Ağustos’ta Hindistan’da piyasaya süreceğini duyurdu. M6 ailesinin en yeni üyesi olacak olan M6 Plus, ana kamerasıyla dikkat çekecek. Cihaz f/1.75 diyafram açıklığı ve 3x yakınlaştırma sunan 108 MP’lik ana kameraya sahip. Zaten Poco’nun resmi duyurusunda telefonun verilen tek özelliği de kamerası oldu. Ne yazık ki diğer özellikler hakkında açıklamada herhangi bir detay yer almıyor.

poco m6 plus

Telefon bu ay başlarında piyasaya sürülen Redmi 13 5G’ye de çok benziyor. Belki de Redmi 13 5G’nin yeniden adlandırılan modeli olabilir. Poco için kesinlike sıra dışı bir durum değil. Geçtiğimiz yıllarda bazı Redmi modellerinin daha sonra Poco markası altında yeniden isimlendirilerek piyasaya sürüldüğünü görmüştük.

poco m6 plus

Poco M6 Plus’ta 6.79 inç’lik 1080×2460 çözünürlüğünde LCD ekran, Snapdragon 4 Gen 2 yongaseti, 6/8 GB RAM, 128/256 GB dahili depolama alanı, 108 MP’lik ana kamera haricinde 2 MP makro kamera, 13 MP selfie kamerası ve 5030 mAh pil yer alması bekleniyor. Cihaz 33W kablolu şarjı destekliyor. Şöyle bir durumdan daha bahsedelim, pil kapasitesi ve ön kamerada değişiklik olabilir. Birkaç hafta önce yayınlanan bir raporda 15 MP ön kamera, 5100 mAh pilden bahsedilmişti. Sonuç olarak neler olacağını birkaç gün içinde öğreneceğiz.

OpenAI’nin CEO’sunda yapay zeka konusunda Çin’e karşı birleşme çağrısı!