Poco C50’nin çıkış tarihi belli oldu

Poco C50

Xiaomi’nin alt markalarından olan Poco, yeni bütçe dostu akıllı telefonu Poco C50’nin ne zaman tanıtılacağını açıkladı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi’nin alt markalarından olan Poco, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Poco C40’ı bu yılın haziran ayında kullanıcılarla buluşturan şirket, bu yıl bitmeden akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Şirketin Hindistan ayağı tarafından dün yapılan açıklama, Poco C serisinin en yeni üyesi olan Poco C50’nin kasım ayının son haftasında resmen tanıtılacağını ortaya çıkardı. Telefon kasım ayının son haftasında tanıtıldıktan kısa süre sonra raflardaki yerini alacak.

Poco C50

Poco şimdilik yeni akıllı telefonu Poco C50’nin teknik özellikleri hakkında herhangi bir detay paylaşmadı. Ancak şirket yeni telefonu hakkında yaptığı açıklamada C50’nin bütçe dostu telefonlar arasında dengeleri değiştireceğini ifade etti. Poco, C50’nin her alanda dikkat çekici özellikler sunacağını vadediyor. Telefonun hem kamera performansıyla, hem batarya ömrüyle hem de şık tasarımıyla kendi fiyat aralığındaki en iyi seçeneklerden biri olacağı iddia ediliyor. Çinli telefon üreticisinin bu iddiasının altını doldurup dolduramayacağını kasım ayının son haftasında, telefon resmi olarak tanıtıldığında göreceğiz.

Telefonun çıkış tarihine oldukça kısa bir süre kaldığı için Poco C50’nin önümüzdeki günlerde TENAA ve FCC gibi sertifika kurumlarını ziyaret etmesini bekleyebiliriz. Bu da telefonun teknik özellikleri hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Twitter her an çökebilir; çalışanlar işi bıraktı