Poco F5 Pro teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

POCO F4

Fiyat performans odaklı bir akıllı telefon almak isteyenlerin merakla beklediği Poco F5 Pro modeli bir kez da teknik donanım sızıntısıyla adından bahsettirdi.

Poco F5 Pro teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi, Aralık ayının sonlarında Redmi K60 serisini piyasaya sürdü. Seride üç model yer alıyordu. Şimdi ise, standart K60 modelinin yeni bir isimle küresel pazarlara gelebileceği görülüyor.

POCO X3

Güvenilir sızıntılarıyla bilinen Yogesh Brar, Poco F5 Pro modelinin de özelliklerini paylaştı ve eğer bu bilgiler doğruysa gerçekten de yeni modelin, Redmi K60’ın yeniden isimlendirilmiş hali olduğu anlaşılıyor.

Brar, Poco F5 Pro’nun dikkat çeken özelliklerle donatılacağını iddia ediyor. Bu özellikler arasında Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, QHD+ 120Hz OLED ekran ve 67W kablolu şarj ile 5.500 mAh batarya yer alıyor.

Poco C50

Poco F5 Pro teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Sızıntıya göre Poco F5 Pro’nun diğer öne çıkan özellikleri arasında 64M P+ 8MP + 2MP arka kamera sistemi, stereo hoparlörler ve ekran içi parmak izi sensörü bulunuyor. Yine, tüm bu özelliklerin Redmi K60 ile uyumlu olduğunu da bir kez daha hatırlatalım.

POCO M5

Poco telefonun, kablosuz şarj desteği kazanıp kazanmayacağı henüz bilinmiyor. Küresel piyasaya sürüm için maliyetleri düşürmek amacıyla bu özellik çıkarılabilir, ancak olur da söz konusu bu özellik telefona dahil edilirse, o zaman Poco F5 Pro kablosuz şarj özelliği olan ilk Poco telefonu olacaktır. Poco F5 Pro teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

Huawei P60 ve Mate X3 aynı etkinlikte tanıtılacak