PlayStation Plus’ın Temmuz Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus

PlayStation Plus’ın temmuz ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Bu ay oyunseverleri farklı türlerden üç oyun bekliyor.

Sony’nin geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdüğü PlayStation Plus, bir yandan her ay oyun kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, bir yandan da eskiden de yaptığı gibi her ayın başında üç oyunu ücretsiz olarak veriyor. Hangi pakete abone olduklarından bağımsız olarak tüm PlayStation Plus abonelerine verilen bu üç oyun, abonelikleri boyunca PlayStation sahiplerinin oluyor.

Artık temmuz ayına birkaç gün kaldığı için Sony, temmuz ayında PlayStation Plus abonelerine vereceği oyunları da açıkladı. Önümüzdeki ay oyunseverleri üç farklı türden üç farklı oyun bekliyor. Çünkü temmuz ayında PS Plus abonelerine verilecek üç oyun, sevilen aksiyon oyunu Borderlands 3,  EA Sports’un buz hokeyi oyunu NHL 24 ve online katil kim oyunu Among Us olacak.

PlayStation Plus 2

PS Plus üyelerinin 2 Temmuz’dan  itibaren oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak ekleyebilecekleri bu üç oyun, PS Plus abonelikleri devam ettiği sürece onların olacak.

2 Temmuz’da yeni oyunların gelecek olması, haziran ayının PS Plus oyunlarını almak için de artık son birkaç güne girdiğimiz anlamına geliyor. PS Plus’ın haziran ayı oyunları olan SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever ve Streets of Rage 4, 2 Temmuz’a kadar ücretsiz alınabilecek. Bu tarihten sonra ise yerlerini temmuz ayı oyunlarına bırakacak.

Realme GT 6’nın Daha Gelişmiş Bir Versiyonu Geliyor