OnePlus Ace 3 Pro Resmi Olarak Tanıtıldı

OnePlus Ace 3 Pro

Son günlerin çok konuşulan telefonu OnePlus Ace 3 Pro resmi olarak tanıtıldı. Dikkat çekici özelliklere sahip telefon 24 GB RAM’le geliyor.

OnePlus Ace 3’ü bu yılın başında, Ace 3V’yi ise mart ayında piyasaya süren OnePlus, bugün Ace 3 serine yeni bir model daha ekledi. Son günlerde teknoloji dünyasının gündemini sık sık meşgul eden OnePlus Ace 3 Pro, bugün Çin’de düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. OnePlus’ın yeni telefonu, dikkat çekici özelliklerle geliyor.

OnePlus Ace 3 Pro, Android telefonlar için şu anda piyasadaki en iyi yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanıyor. Telefonun en üst modelinde bu yonga setine 24 GB RAM eşlik ediyor. Bildiğiniz gibi 24 GB RAM, bu yıl çıkan telefonlarda pek görmediğimiz bir seçenek. Önümüzdeki yıldan itibaren daha sık görmeye başlayacağımız bu seçeneği kullanıcılara sunan ilk ana akım telefonlardan biri Ace 3 Pro olacak. Telefonun en üst versiyonunda 24 GB RAM’in yanı sıra 1 TB da dahili depolama alanı bulunuyor.

OnePlus Ace 3 Pro 2 1

OnePlus Ace 3 Pro’nun modelinin en dikkat çekici özelliklerinden biri de bataryası. Çünkü batarya kapasitesi artarken, telefonun kalınlığı inceliyor. Telefon 6100 mAh’lık bir bataryaya sahip. Telefonun şarj hızı ise 100 W. Bataryadaki bu artışa rağmen telefonun kalınlığı artmayacak. Aksine OnePlus Ace 3 Pro, öncülünden daha ince bir tasarıma sahip.

Telefon 6.78 inçlik 8T LTPO OLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Kamera tarafına geldiğimizde ise bizi üçlü bir arka kamera karşılıyor. OIS destekli 50 megapiksellik ana lense 8 megapiksellik geniş açılı lens ve 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor.

Telefonun 12/256GB’lık en alt versiyonu 440 dolara, 24GB/1TB’lık en üst versiyonu ise 605 dolara raflardaki yerini alacak. Telefon gri, yeşil ve titanyum olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Realme GT 6’nın Daha Gelişmiş Bir Versiyonu Geliyor