Samsung Galaxy S24 Satışları Başlıyor

Samsung Galaxy S24 Ultra

Kısa süre önce tanıtılan Samsung Galaxy S24, raflardaki yerini alıyor. Pek çok ülkede telefonun satışları bugün itibarıyla başladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını bu ayın başında resmi olarak tanıttı. Teknoloji dünyası tarafından ilgiyle karşılanan Galaxy S24 serisi, tanıtımlarından kısa süre sonra da önsiparişe açıldı. Özellikle yapay zeka özellikleriyle ön plana çıkan telefon, önsipariş aşamasında rekor satışa ulaşarak muhteşem bir başlangıç yaptı. Önsipariş aşamasında gördüğü yoğun ilgiyle potansiyelini herkese gösteren Samsung Galaxy S24, bugün itibarıyla artık tam anlamıyla satışta. Samsung’un yeni amiral gemisi, bugün pek çok ülkede raflardaki yerini aldı.

galaxy s24 3

Samsung Galaxy S24 serisinin Ultra modeli, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Diğer modeller ise bazı bölgelerde Snapdragon 8 Gen 3 ile bazı bölgelerde ise Samsung’un yeni nesil Exynos yonga setiyle geliyor. Galaxy kullanıcılarına özel optimize edilen bu yonga seti, inanılmaz derecede verimli yapay zeka işleme yetenekleri sunmak için olağanüstü NPU iyileştirmesine sahip. Her üç Galaxy S24 modelindeki ekranlarda bulunan 1-120 Hz arası uyarlanabilir yenileme hızları, performans verimliliğini artırıyor.

Galaxy S24 serisinde hayata geçirilen daha ince ve eşit çerçeveli tasarım geliştirmeleri, tüm görüntüleme deneyimini iyileştiriyor. Bu geliştirmeler, ekranların neredeyse telefonların kasa ölçüleriyle aynı büyüklükte olmasını sağlıyor.

Ultra modeli ise yalnızca görüntüleme için değil aynı zamanda üretkenlik için de optimize edilen 6,8 inç boyutunda daha düz bir ekrana sahip. Öte yandan S24+ ekranı da şimdi,  S24 Ultra ile aynı QHD+ çözünürlüğü destekliyor.

Xiaomi 14 Ultra’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu