PlayStation Plus’tan NBA 2K23 bombası

NBA 2K23

PlayStation Plus haziran ayında üç dikkat çekici oyunu ücretsiz vererek abonelerinin yüzünü güldürecek. Bunlardan biri de NBA 2K23 olacak.

Bildiğiniz gibi Sony, her ay abonelerine iki ya da üç oyunu ücretsiz olarak verdiği ve zaman zaman özel indirimler sunduğu PlayStation Plus servisini, geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdü. Netflix’in oyunlara özgü versiyonu gibi tanımlayabileceğimiz bu sistemde, PlayStation Plus’ın yeni paketlerinden birini alarak platforma abone olan oyun severler, PS Plus’ın oyun kataloğundaki yüzlerce oyuna erişim sağlıyor.

PlayStation Plus, bu yeni paketleriyle Game Pass benzeri bir platforma dönüşmüş olsa da aslında en düşük fiyatlı paketi olan Essential paketiyle eskiden verdiği hizmeti de vermeye devam ediyor. Essential paketinde kalan oyun severler de her ay iki ya da üç PlayStation 4/5 oyununa ücretsiz olarak sahip oluyor. Her ayın başında verilen bu ücretsiz oyunlar arasında bazen dikkat çekici yapımlar da yer alabilir. Görünen o ki haziran ayı da bu aylardan biri olacak. Çünkü Sony, haziran ayında PS Plus abonelerine bomba gibi üç oyunu ücretsiz olarak sunacak. Bu oyunlardan biri de normalde değeri 550 TL olan NBA 2K23 olacak.

PlayStation Plus

Oyun dünyasının en başarılı spor serileri arasında yer alan NBA 2K serisinin en son üyesi, oyun severlere bugüne kadarki en gerçekçi basketbol simülasyonu deneyimini yaşatıyor. Ayrıca her yıl biraz daha gelişen kariyer modu sayesinde NBA hayranlarına dolu dolu bir menajerlik deneyimi de sunuyor.

PlayStation Plus’ın haziran ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı diğer iki oyun, özellikle Steam’da oldukça başarılı olan Trek to Yomi ile Jurassic World Evolution 2 olacak. Jurassic World Evolution 2, oyun severlerin kendi dinozor parklarını inşa ettiği bir simülasyon oyunu olarak diğer Jurassic Park oyunları arasından sıyrılmayı başarmıştı. Jurassic World Evolution 2’ın PlayStation Store fiyatı 529 TL; Trek to Yomi’nin fiyatı ise 189 TL. Yani anlayacağınız bu ay PlayStation Plus’ın ücretsiz oyunlarının toplam değeri 1200 TL’yi geçiyor.

OnePlus 12 özellikleri ortaya çıkmaya başladı