Xiaomi yeni akıllı fırını ile başka bir sektöre daha adım attı

MIJIA 2

Geçtiğimiz günlerde ilk akıllı fırınını tanıtan Xiaomi, şimdi bu ürününü resmen satışa sundu. En dikkat çeken şeyse, yeni cihazın son derece makul olan fiyatı oldu.

Xiaomi yeni akıllı fırını ile başka bir sektöre daha adım attı. Xiaomi, Çin’de MIJIA markası altında bir buhar fırını tanıttı. Bu ürün, 1300W güç kapasitesi ile dikkat çekiyor. Kompakt tasarımı ve 12 litrelik geniş kapasitesiyle mutfaklarda kolaylıkla yer bulabilen bu fırın, içerisinde yer alan NTC elektronik sıcaklık sensörü ve akıllı sıcaklık kontrolü ile hızlı bir şekilde ısıtma olanağı sağlıyor. Sıcaklık ayarlama konusunda kullanıcıya kolaylık sağlıyor ve buharla pişirme, kızartma ve ızgara gibi çeşitli pişirme senaryolarına uygunluk sunuyor.

MIJIA 1

Fırında bulunan akıllı kontrol yongası, sıcaklığı 1 derecelik artışlarla ayarlayabiliyor. Bu özellik, kullanıcıların çeşitli pişirme görevleri için gereken sıcaklık değerini hassas bir şekilde belirlemesine yardımcı oluyor. Ayrıca, MIJIA uygulaması ile birlikte çalışarak, uzaktan kontrol edilebilir ve kullanıcıya özelleştirilmiş bir pişirme deneyimi sunar. Bulut tabanlı tariflere erişim olanağı da sağlayan bu fırın, geniş bir yemek yelpazesine uygundur.

MIJIA 2

Xiaomi yeni akıllı fırını ile başka bir sektöre daha adım attı

Bu akıllı fırın, ısıtma süresi ve sıcaklık kontrolü konusunda kullanıcılara kolaylık sağlar. Ayrıca fırının ızgarası, bağlantılı bir kapı yapısı ile donatıldı ve bu özellik yiyeceklere kolay erişim imkanı sağlar. Fırınla birlikte gelen paket içerisinde, yiyecek klipleri, ölçü kabı kapakları, bir fırın tepsisi ve bir kırıntı tepsisi bulunmaktadır. İlk olarak beyaz renkte satışa sunulan MIJIA buhar fırını, resimlerde görüldüğü gibi, belki de diğer renk seçeneklerine sahip olabilir.

MIJIA

Çin’deki çeşitli perakende platformlarında, örneğin JD.com’da, satışa sunulan Xiaomi MIJIA akıllı buhar fırını, tanıtım fiyatı olarak 249 yuan (~35 dolar) belirlendi. Xiaomi, bu akıllı buhar fırınını ne zaman ve hangi fiyatla küresel pazarda sunacağını henüz açıklamadı. Xiaomi yeni akıllı fırını ile başka bir sektöre daha adım attı.

OnePlus Ace 2 Pro özellikleri ile şaşırttı