Meizu Yeni Bir Akıllı Telefon Çıkarmaya Hazırlanıyor

Meizu 21 Note

Bu yılın başında akıllı telefon pazarından çekilme kararı alan Çinli teknoloji şirketi Meizu, şimdi yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor.

Bir dönem akıllı telefon pazarında oldukça aktif olan Çinli teknoloji şirketi Meizu, bu yılın başında bir açıklama yaparak, bundan sonra otomobil teknolojileri ve yapay zekaya öncelik vereceğini, bu yüzden akıllı telefon pazarından çekileceğini duyurdu. Ancak görünen o ki şirket akıllı telefon pazarından çok uzun süre uzak duramayacak. Çünkü daha şimdiden yeni bir Meizu telefonuna dair ilk haberler gelmeye başlamış durumda.

Gizmochina, bu hafta IMEI veri tabanına yeni bir Meizu telefonunun eklendiğini ortaya çıkardı. Bu durum, şirketin çok yakında yeni bir akıllı telefon piyasaya süreceğini gösteriyor. Bu telefon hakkında şu anda bilinen tek şey model numarası. Ancak model numarası, bunun nasıl bir cihaz olacağını anlamamız için bazı önemli ipuçları sunuyor.

Meizu 21 Note

Bu hafta IMEI veri tabanına eklenen telefon, M469Q model numarasını taşıyor. Gizmochina, bu yıl piyasaya sürülen Meizu 21 Note’un model numarasının M468Q olduğuna dikkat çekiyor. 468’den 469’a geçilmiş olması dışında, model numarasının aynı olması, bu yeni modelin de Note serisinden bir cihaz olacağını düşündürüyor. Bunun 21 Note’un halefi mi yoksa Pro ya da Plus gibi yeni bir modeli mi olacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak hangisi olursa olsun bildiğimiz bir şey var ki o da şirketin çok yakında akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyeceği.

ChatGPT Kullanıcı Sayısını İkiye Katladı