PlayStation Plus’ın Ekim Oyunları Büyük İlgi Gördü

Yeni Dead Space

PlayStation Plus’ın ekim ayında ücretsiz olarak verdiği üç oyun, bu yılın PS Plus oyunları arasında oyunculardan en çok ilgiyi gören oyunlar oldu.

Sony’nin geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdüğü PlayStation Plus, bir yandan her ay oyun kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, bir yandan da eskiden de yaptığı gibi her ayın başında üç oyunu ücretsiz olarak veriyor. Hangi pakete abone olduklarından bağımsız olarak tüm PlayStation Plus abonelerine verilen bu üç oyun, abonelikleri boyunca PlayStation sahiplerinin oluyor.

Sony, bu ayın başında da PlayStation Plus abonelerine üç oyunu ücretsiz olarak verdi. Bu ayın oyunları; Amerikan güreşini tüm o şatafatlı eğlence dünyasıyla birlikte sunan WWE 2K24, Dead Space‘in epey beğenilen yeniden yapımı ve visual novel türündeki Doki Doki Literature Club Plus oldu. Bu hafta paylaşılan bilgiler, yaklaşık iki hafta önce PS Plus abonelerine verilen bu üç oyunun oyunculardan büyük ilgi gösteriyor. Hatta ekim ayı oyunlarının, bu yıl PS Plus oyunları arasında en çok ilgi gören oyunlar olduğu söyleniyor.

PlayStation Plus

WWE oyunları Türkiye’de çok popüler olmasa da özellikle ABD’de oldukça sağlam bir hayran kitlesine sahip. Bu yüzden WWE 2K24 de ABD’de pek çok oyunsever tarafından ilgiyle karşılandı. Ancak bu başarıdaki en büyük payın Dead Space’e ait olduğu düşünülüyor. Çünkü popüler korku-gerilim oyunu, sadece ABD’de değil, tüm dünyada oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başarmış bir yapım. Şimdi bir de Cadılar Bayramı döneminde olduğumuz için korku oyunlarına olan ilgi artmış durumda. Tüm bunlar bir araya gelince, PS Plus bu yılki en popüler dönemini geçirmiş oldu.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı