PlayStation Plus abonelerine Assassin’s Creed müjdesi

Assassin's Creed Valhalla

PlayStation Plus aboneleri için ekim ayı dolu dolu geçiyor. Bu ay platformda altı yeni Assassin’s Creed oyunu ekleniyor.

Bildiğiniz gibi Sony, her ay abonelerine iki ya da üç ücretsiz oyun verdiği ve zaman zaman özel indirimler sunduğu PlayStation Plus servisini, kısa süre önce Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdü. Netflix’in oyunlara özgü versiyonu gibi tanımlayabileceğimiz bu sistemde, PlayStation Plus’ın yeni paketlerinden birini alarak platforma abone olan oyun severler, yüzlerce oyuna erişim sağlıyor.

PS Plus’ın bu yenilenmiş versiyonu ilk çıktığı dönemde, platformda çok sayıda oyun vardı. Üstelik bunların arasında Assassin’s Creed Valhalla, Red Dead Redemption 2, Ghost of Tsushima gibi dikkat çekici yapımlar da yer alıyordu. Ancak zamanla bu oyunların bir kısmı platformardan kaldırıldı. PS Plus’ın oyun seçkisi ilk çıktığı döneme göre biraz zayıflamış olsa da Sony burayı mümkün olduğunca canlı tutmak için her ay yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Ekim ayı ise PS Plus abonelerinin yüzünü güldürecek oyunlarla geldi. Özellikle Assassin’s Creed hayranıysanız. Çünkü bu ay PlayStation Plus’a altı yeni Assassin’s Creed oyunu ekleniyor.

PlayStation Plus

Bu ay PS Plus’a eklenen Assassin’s Creed oyunlarının başında serinin belki de en sevilen oyunu olan Assassin’s Creed Odyssey geliyor. Ona Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed 3 Remastered ve Assassin’s Creed Chronicles üçlemesi ekleniyor. Bu altı oyuna bir de halihazırda platformda olan Assassin’s Creed Valhalla eklenince PS Plus, serinin hayranlarına dolu dolu bir seçki sunuyor.

Öte yandan JPRG türünün hayranları için de ekim ayı sevindirici haberlerle geliyor. Çünkü ay platforma eklenen oyunlar arasında Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition da yer alıyor.

Mark Zuckerberg, Apple’ı eleştirdi