PlayStation Plus’a Şubat Ayında Eklenecek Oyunlar Belli Oldu

Assassin's Creed dizisi

PlayStation Plus kataloğuna bu ay eklenecek oyunlar da, veda edecekler de belli oldu. Yeni gelecek oyunlar arasında dikkat çekici yapımlar var.

Bildiğiniz gibi PlayStation Plus her ay tüm kullanıcılarına üç oyuncu ücretsiz olarak veriyor. Ancak geçtiğimiz yıl yaşanan değişimin ardından PS Plus artık bundan çok daha fazlasına dönüşmüş durumda. Çünkü artık PS Plus’ta kalıcı bir oyun kütüphanesi de bulunuyor. Game Pass benzeri bu oyun kütüphanesine, PS Plus’ın Extra ya da Deluxe paketlerinden birine abone olanlar erişebiliyor. Tabii bu oyun kütüphanesi hep aynı kalmıyor. Her ay yeni oyunlar eklenirken, bazıları da platformdan ayrılıyor.

PlayStation Plus’ın oyun kataloğuna şubat ayında eklenecek oyunlar da belli oldu. PS Plus aboneleri bu aydan itibaren dikkat çekici bazı oyunları ücretsiz olarak oynama şansı yakalayacak. Çünkü bu ay oyun kataloğuna eklenecek yapımlar arasında Assassin’s Creed Valhalla, Need For Speed Unbound, Tales of Arise ve The Outer Worlds gibi dikkat çekici yapımlar var. Özellikle Assassin’s Creed Valhalla, son dönemde oyun kütüphanesine eklenen en dikkat çekici yapımlardan biri.

playstation plus

Şubat ayında PlayStation Plus oyun kütüphanesine eklenecek oyunlar şunlar olacak:

Assassin’s Creed Valhalla (PS4/PS5)
LEGO Jurassic World (PS4)
LEGO Worlds (PS4)
Need for Speed Unbound (PS5)
Roguebook (PS4/PS5)
Rogue Lords (PS4)
Tales of Arise (PS4/PS5)
Tales of Zestiria (PS4)
The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition (PS5)

Premium pakete abone olanlar, ek olarak bu dört eski oyuna da erişim şansı yakalayacak:

Resistance: Retribution — PS4, PS5
Jet Moto 2 — PS4, PS5
Tales of Symphonia — PS4, PS5
Tales of Vesperia — PS4, PS5

Bu oyunlar 20 Şubat’ta PS Plus kataloğunda yerini almış olacak. Öte yandan bu tarihte platformda ayrılacak oyunlar da belli oldu. Bu ay PS Plus’a veda edecek oyunlar şunlar olacak:

Tekken 7
Resident Evil 7 Biohazard
Hue
Thomas Was Alone
Ace Combat 7: Skies Unknown
Tacoma
Oninaki
Lost Sphear
I am Setsuna
Lost Words: Beyond the Page

Oppo Reno12 Serisi Hakkında İlk Detaylar