PlayStation 5 yeni kapaklarla geliyor: Ortalık rengarenk olacak

PS5

Dünyanın en çok kullanılan oyun konsolları içerisinde yer alan PlayStation 5 yeni kapaklarla birlikte geliyor. Bu kapakların oyun dünyasına büyük bir renk katacağı tahmin ediliyor. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

PlayStation 5 yeni kapaklarla gelerek kullanıcısını memnun etmek istiyor. PlayStation Move gibi kontrol cihazları oldukça işlevsel renk çözümleri sunsa bile yine de bu yeterli değil. Sony şirketi bu oyun konsollarını daha kişiye özel hale getirmek istiyor. Bugünlerde tüm şirketlerin diline dolanan kişiselleştirme kavramı oyun konsollarına da geliyor.

Hatırlayacağınız üzere Sony tarafından geliştirilen PlayStation 5 oyun konsolu birçok şirketin kapatılmasına neden olmuştu. PlayStation 5 kapağı üreten birçok işletme mahkemeye verildi ve kapatıldı. Yaşanan bu olayların hemen ardından yeni bir patent yayınlandı. Bu patente bakıldığında renkli kapaklar göze çarpıyor.

PlayStation 5 yeni kapaklarla daha şık duracak

16 Kasım 2021 tarihinde onaylanmış olan bu patent “elektronik cihaz için kapak” ifadesini kullanıyor. Buradan aslında şirketin kendi oyun konsolu için kapak üretmek istediği ortaya çıkıyor. Böylece diğer işletmeleri neden kapattırdığı şimdi daha iyi bir şekilde anlaşılıyor.

PlayStation 5 yeni kapaklarla

Dünyanın en büyük teknoloji markaları içerisinde yer alan Sony, oyun konsolları alanında lider olmak istiyor. Özellikle son dönemlerde artan rekabet ortamı şirketi daha agresif hale getirdi. PlayStation 5 satışlarını artırmak isteyen bu marka yeni renkli kapaklar sunarak bunu sağlamak istiyor. PlayStation 5 yeni renklerle kullanıcı memnuniyetini artıracak gibi görünüyor.

Dolar yükseldi PlayStation 5 fiyatları uçtu!

Oyun konsolları içerisinde özel bir yere sahip olan PlayStation 5, kişiye özel kapaklarla bu yılın sonlarında kullanıcılarla buluşabilir. Peki sizce yeni oyun konsollarında hangi renkler kullanılmalı? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.