Dolar yükseldi PlayStation 5 fiyatları uçtu!

PS5

Doların Türk Lirası karşısında tüm zamanların rekorunu kırmasının ardından PlayStation 5 fiyatları da uçuşa geçti. İşte detaylar!

Dolar yükseldi PlayStation 5 fiyatları uçtu! Bildiğiniz gibi Merkez Bankası tarafından verilen 100 baz puanlık faiz indirimi kararı sonrasında dolar adeta şahlandı. Türk Lirası karşısında tüm zamanların rekorunu kırarak 11,20 TL’yi gören dolar, teknolojik ürün fiyatlarına da ciddi etkide bulunuyor. Paramızın değer kaybetmesi neticesinde sıfır otomobil fiyatlarından tutun da konsol fiyatlarına kadar hemen her teknolojik ürüne zamlar geliyor. Bugün sizlerle paylaşacağımız haber ise PlayStation 5 fiyatları hakkında olacak.

Dolar yükseldi PlayStation 5 fiyatları uçtu!

Pandemi koşulları nedeniyle stok bulmakta zorlanılan PlayStation 5, ülkemizde 8.299,00 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. Gelinen noktada ise konsolun fiyatları adeta uçtu.

ps5 1

Sony garantili olan bir PS5, artık 11.990,40 TL’den alıcı buluyor. Bu fiyatın bir online satış sitesinde ortaya çıktığını da söylemeden geçmeyelim. Ürününün satıcısı ise direkt Sony olarak gözüküyor. Tabii ki de konsolun çift gamepad ve yanında bir oyun ile gelmesini istiyorsanız ödemeniz gereken bedel biraz daha artıyor.

Bu fiyatı fazla bulanlar ve Xbox’a yönelmek isteyenler de elbette ki olacaktır. O yüzden Xbox tarafının fiyatlarından da biraz bahsedelim. Xbox Series X hali hazırda 9.311,00 TL’den alıcı buluyor. Xbox Series S için belirlenen fiyat ise yine aynı online satış sitesinde 5.131,10 TL olarak gözüküyor. Eğer konsol satın alacaksanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var, zira ülkemizdeki fiyatlar şu anda hiç güven vermiyor.

Ford yeni kablo teknolojisi 5 dakikada şarj sağlayacak