PlayStation Classic duyuruldu!

43865606905 5e4b7dd6a6 k

Sony, PlayStation 1 oyunlarının yer aldığı PlayStation Classic’i duyurdu. PlayStation Classic tam 20 popüler PlayStation 1 oyunu ile geliyor. HDMI çıkışlı bu ürün PlayStation tutkunlarının çok hoşuna gidecek!

Nintendo, geçtiğimiz yıllarda NES ve SNES konsolları için Classic sürümlerini duyurmuş ve satışa sunmuştu. Popüler oyunlarını HDMI çıkışlı Classic konsolları ile sunan Nintendo’ya şimdi de Sony rakip oluyor. Sony, bugün PlayStation 1 oyunlarının bulunduğu PlayStation Classic’i duyurdu.

PlayStation Classic 20 popüler oyun ile geliyor!

PS Classic tam 20 farklı popüler oyun ile geliyor. PS1’in orijinal kasasından yüzde 45 daha küçük olan bu konsolda; Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 ve Wild Arms gibi popüler oyunlar bulunuyor.

Nintendo Switch için Fortnite paketi geliyor!

99 dolardan ön siparişe sunulan PS Classic’in içerisinden; konsol, HDMI kablo, USB kablo ve iki adet analog bulunmayan ilk PS1 kontrolcüsü çıkıyor. Sony, PS Classic’in adaptörünü ise ayrı satacak.

PlayStation Classic

PS Classic’in içerisine şimdilik harici olarak oyun yükleme gibi bir opsiyon sunulmuyor. Ancak muhtemelen geliştiriciler SNES ve NES’te yaptıkları gibi bu konsolu da kırıp PS1 oyunlarını yükleme imkanı sunacaktır.