PlayStation 5 yapay zeka destekli olacak!

PlayStation 5 güncellemesi

Oyun dünyasının büyük bir merakla beklediği PlayStation 5 yapay zeka desteği alacak gibi görünüyor. İşte cihaz hakkında önemli detaylar.

Fiyatı nedeniyle son dönemlerde yoğun eleştiri alan PlayStation 5 yapay zeka desteği sayesinde kullanıcıların gönlünde taht kurabilir. Yeni nesil oyun konsolları içerisinde yer alacak bu cihaz kullanıcılara eşsiz bir oyun deneyimi sunmaya çalışacak. Peki bu yapay zeka desteği içerisinde neler var? Öncelikle çoklu oyuncu desteğinden bahsedelim. Normal şartlarda çoklu oyuncu desteği için oyunu durdurup menüden işlem yapmanız gerekiyordu. Şimdi ise sistem arayüzü sayesinde buna gerek kalmayacak.

PlayStation 5 hakkında yeni detaylar

Sony tarafından üretilecek PlayStation ile ilgili yeni bazı detaylar sızdırıldı. Gelen bilgiler arasında yapay zeka önemli bir yer tutuyor. Oyuncuların her bir aşama için ne kadar zaman harcaması gerektiği bellidir. PlayStation 5 oyunculara diğer aşamaya geçmesi için ne kadar süreye sahip olduğunu hatırlatıyor.

PlayStation 5 yapay zeka

Google ve Apple gibi şirketlerin sanal asistan programlarını hatırlarsınız. Sony şirketi PlayStation için yine aynı tür bir asistan düşünüyor. Oyun içerisinden çıkmaza girdiğiniz andan itibaren, konsoldan yardım isteyebileceksiniz. Böylece konsol, asistan yardımıyla size destek verecek. PlayStation için kullanılması düşünülen asistanın diğer büyük şirketlerdeki gibi olması planlanıyor.

PlayStation 5 tanıtım tarihi belli oldu! Az kaldı!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Sony, 2021 mali yılı sonunda 6 milyon civarında PlayStation 5 satmak istiyor. Bu hedefe ulaşılması için yapılacak satışların kolay olması bekleniyor. Şirket PlayStation 4 satışlarında bile ilk çeyrekte neredeyse bu sayıya ulaşmıştı. Sizce Sony tarafından geliştirilen PlayStation 5 oyun konsolu yapay zeka ile oyunları eğlenceli hale getirebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.