Pixel 9 Türkiye’de Satışa Çıkacak Mı? İşte Cevabı!

Google Pixel 9 bugün resmi olarak tanıtıldı. Peki Pixel 9 Türkiye’de satışa çıkacak mı? Merak edilen bu soru da cevap buldu.

Google, bugün erken saatlerde önemli bir etkinlik düzenledi ve merakla beklenen yeni Pixel ürünlerini görücüye çıkardı. Made by Google adını taşıyan etkinlikte Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pro XL, Pro Fold ve Pixel Watch 3 gibi merakla beklenen ürünler resmi olarak tanıtıldı. Kuzey Amerika ve Avrupa pazarında çok yakında satışa sunulacağı duyurulan bu yeni Pixel modelleri teknoloji dünyası tarafından ilgiyle karşılandı.

Pixel 9’un ABD ve Avrupa pazarına sunulacağı duyuruldu duyurulmasına ama telefonun satışa çıkacağı bölgeler bu ikisinden ibaret olmayacak elbette. Telefon önümüzdeki haftalarda farklı ülke ve bölgelerde satışa sunulacak. Peki Pixel 9 Türkiye’de satışa sunulacak mı? Bugün ortaya çıkan bilgilere göre bu sorunun cevabı “EVET”.

pixel 9 turkiye

Pixel 9’un Vodafone’un yanı sıra Turkcell ve Türk Telekom gibi Türkiye’de faaliyet gösteren operatörlerle de sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayacak kodlar, kısa süre önce Google tarafından sisteme eklendi. Bu da Google’ın yakın bir gelecekte yeni telefonunu Türkiye’de de satışa çıkaracağını gösteriyor.

Ne var ki sadece standart modelin ve birkaç ay içinde çıkması beklenen Pixel 9a gibi daha düşük maliyetli modellerin Türkiye pazarına gelmesi bekleniyor. Pixel 9 Pro, Pro XL ve Pro Fold’un ise muhtemelen Türkiye’de resmi kanallardan satışı gerçekleşmeyecek. Yine de Pixel 9 Türkiye pazarında varlık gösterecek gibi duruyor.

Pixel 9’a dair detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

ChatGPT’den Ürküten Davranış