Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Epic Games Store büyük indirim

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te yarından itibaren oyunculara ücretsiz olarak verilecek iki oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getiren Epic Games, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da iki oyunu birden ücretsiz hale getirecek. Yarından itibaren ücretsiz olarak alınabilecek bu iki oyun World of Warships: Başlangıç Paketi – Albany ve Death’s Gambit – Afterlife olacak.

deaths gambit

15 Ağustos’ta ücretsiz hale gelecek olan bu iki oyun, 22 Ağustos 2024, saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. 22 Ağustos’tan sonra ise yerlerini önümüzdeki haftanın ücretsiz oyun ya da oyunlarına bırakacak. Ancak bu süre içinde bu iki oyunu Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.

Normalde 279 TL’ye satılan Death’s Gambit – Afterlife’ın Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Death’s Gambit: Afterlife,” derin RPG öğeleriyle dolu zorlu bir 2D aksiyon platform oyunudur. Ölüm’ün hizmetine bağlı bir ajan olarak, Siradon’un gizemini çöz ve ölümsüzlüğün gerçek bedelini keşfet.

Normalde 755 TL’ye satılan Albany Başlangıç Paketinin tanıtım yazısı ise şöyle:

“World of Warships’in denizlerinde heyecan dolu maceranıza Amerikan Premium Albany kruvazörünü içeren ve sanal donanma kariyerinizi başlatmak için ihtiyaç duyacağınız her şeye bol bol sahip faydalı bir başlangıç paketi ile çıkın!”

ChatGPT’den Ürküten Davranış