Google Pixel 3 Lite kanlı canlı görüntülendi

Google Pixel 3 Lite stars in new hands on images gets compared with the iPhone X XR Pixel 3 XL

Google’ın uygun fiyatlı olması ve Türkiye’de satılması beklenen Google Pixel 3 Lite modeli bugün kanlı canlı görüntülendi. Bakalım Google Pixel 3 Lite tasarımsal açıdan üst modellerine benziyor mu?

Google geçtiğimiz ay merakla beklenen Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerini tanıtmış ve satışa sunmuştu. Tasarımsal açıdan hala premium görünmeyen Pixel 3 ailesi, özellikleri ile bu açığını kapatıyordu. Türkiye’de resmi olarak satılmayan Pixel 3 modellerine bugün bir yenisinin daha ekleneceği kanıtlandı.

Google’ın daha uygun fiyat ile gelir düzeyi düşük ülkelere hitap edecek olan Pixel 3 Lite modeli üzerinde çalıştığını sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Bugün ise Pixel 3 Lite’a ait olduğu söylenen görüntüler yayınlandı. Bu görüntülere bakacak olursak, Google tasarımsal açıdan pek bir değişiklik yapmayacak.

iPhone için indirim çanları çalıyor!

Türkiye’de satılma ihtimali de bulunan Pixel 3 Lite, özellikler açısıdan tahmin edebileceğiniz gibi orta segmentte yer alacak. Snapdragon 710 veya 660 yonga setinden gücünü alması beklenen telefonda 4 GB RAM bulunacak.

İşte Google Pixel 3 Lite

Google Pixel 3 Lite
Solda iPhone Xr – Sağda Pixel 3 Lite

Apple’ın iPhone Xr hamlesine karşı olarak üretilecek olan Pixel 3 Lite, serinin diğer üyeleri gibi tek kamera kurulumuna sahip olacak. Fiyatı ve Android güncellemelerini direkt alması ile orta segmente yeni bir tat getirecek olan Pixel 3 Lite, bu yıl bitmeden tanıtılabilir.