Concord Tanıtıldı: Overwatch’a Yeni Rakip Geliyor

Concord

State of Play etkinliğine damga vuran oyunlardan biri de Concord oldu. İki fragmanı birden yayınlanan oyun, Overwatch’a rakip olacak gibi duruyor.

Sony’nin merakla beklenen yeni State of Play etkinliği dün akşam gerçekleşti. Oyun dünyası için, özellikle de PlayStation oyunları için pek çok önemli duyuruya sahne olan etkinlikte, dikkat çekici birkaç yeni oyun da tanıtıldı. Bu oyunlardan biri de merakla beklenen Concord oldu. Şu ana kadar gelen detaylarıyla oyunseverleri heyecanlandıran Concord, yayınlanan ilk fragmanıyla da State of Play’de öne çıkan oyunlardan biri oldu. Oyunun paylaşılan ilk fragmanları, Helldivers 2’ye ciddi bir rakibin geldiğini gösteriyor.

concord

Öte yandan oyunun benzetildiği bir diğer yapım da elbette Overwatch oldu. Ancak bu benzetmelerin hepsi olumlu değil. Çünkü kayda değer sayıda bir kitle de fragmana negatif yaklaşıyor. Merakla beklenen bu oyunun yeni bir Overwatch klonu çıkması, bazı oyunseverlerin canını sıkmış gibi görünüyor. Ancak aldığı negatif yorumlara rağmen oyunun büyük potansiyel taşıdığı inkar edilemez. Neticede Overwatch ve Helldivers 2 gibi co-op arena oyunları son dönemde oyun dünyasına damga vuruyor.

5×5 bir arena oyunu olan Concord, 24 Ağustos’ta oyunseverlerle buluşacak. Oyun daha çıkışta hem PC’ye hem de PlayStation 5’e gelecek. Bildiğiniz gibi Sony, Helldivers 2’de de benzer bir strateji izlemiş ve bu strateji sayesinde büyük bir başarıya imza atmıştı.

Nothing Phone (2a) Special Edition Tanıtıldı