Twitch, Güvenlik Danışma Konseyinin tüm üyelerini görevden aldı

Twitch, Güvenlik Danışma Konseyinin tüm üyelerini görevden aldı

Twitch bünyesinde değişik olaylar olmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar.

Twitch, Güvenlik Danışma Konseyi’ni oluşturmak için 2020 yılında siber zorbalık uzmanlarını, web araştırmacılarını ve topluluk üyelerini toplzmıştı. İnceleme kurulu, yeni politikaların taslak haline getirilmesine, güvenliği artıran ürünlerin geliştirilmesine ve dışlanmış grupların çıkarlarının korunmasına yardımcı olmak için oluşturulmuştu. Şimdi CNBC, web sitesinin konseyin tüm üyelerinin işine son verdiğini bildirdi. Twitch’in, mevcut sözleşmelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceğini ve 2024’ün ikinci yarısında ödeme alamayacaklarını bildirmek için dokuz üyeyi 6 Mayıs’ta bir toplantıya çağırdığı bildirildi.

Twitch, Güvenlik Danışma Konseyinin tüm üyelerini görevden aldı

Güvenlik Danışma Konseyi’nin üyeleri arasında Siber Zorbalık Araştırma Merkezi’nin eş yöneticisi Dr. Sameer Hinduja ve Dr. T.L. Taylor, video oyunları ve e-sporlarda kapsayıcılık ve çeşitliliği savunan bir kuruluş olan AnyKey’in kurucu ortağı ve yöneticisidir. Ayrıca Demokrasi ve Teknoloji Merkezi Özgür İfade Projesi’nin yöneticisi Emma Llansó da var.

Üyelere gönderilen bir e-postada şirketin onlara bundan sonra “Güvenlik Danışma Konseyi’nin öncelikle şirket Elçileri olarak görev yapan kişilerden oluşacağını” söylediği bildirildi. Amazon yan kuruluşu herhangi bir isim belirtmedi ancak Elçilerini “toplulukları için rol model olmaktan, yeni içerik türleri oluşturmaya, etraflarındakileri güçlendiren ilham verici hikayelere sahip olmaya kadar Twitch topluluğuna olumlu katkıda bulunan kişiler” olarak tanımlıyor. ” Platformdaki işten çıkarma çoğu kişiyi şaşırttı denebilir ancak son dönemlerde teknoloji sektöründe çok fazla gelişme mevcut.

Suno AI Çalınan Herhangi Bir Melodiyi Tamamlayacak