Nothing Phone (2a) Special Edition Tanıtıldı

Nothing Phone (2a) Special Edition

Mart ayında piyasaya sürülen Nothing Phone 2a’nın şık bir tasarıma sahip yeni versiyonu Nothing Phone (2a) Special Edition resmen tanıtıldı.

OnePlus’ın da kurucusu olan Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, son amiral gemisi Nothing Phone (2)’nin daha bütçe dostu bir versiyonu olan Nothing Phone (2a)’yı mart ayında kullanıcılarla buluşturdu. Şirketin diğer telefonları gibi o da ilk başta davetiye sistemiyle satışa sunuldu ve o da kullanıcılardan büyük ilgi gördü.

Bir yandan Nothing Phone (3) üzerinde çalışmalarını sürdüren Nothing, diğer yandan mart ayında çıkardığı Nothing Phone (2a)’ye yeni renk seçenekleri ve tasarımlar eklemeye devam ediyor. Şirket son olarak da telefonun Nothing Phone (2a) Special Edition adını taşıyan yeni versiyonunu tanıttı. Adından yer alan Special Edition ifadesinden de anlaşılacağı üzere bu yeni versiyon, şık bir arka tasarımla gelen özel tasarım bir model.

Nothing Phone 2a Special Edition 2

Nothing Phone (2a) Special Edition renkli tasarımı dışında standart Nothing Phone (2a) ile aynı özelliklerle geliyor. Telefon 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, çözünürlüğü ise 1084 x 2412 piksel. Telefonun arka yüzünde çift arka kamera bulunuyor. Bu çift kamera sisteminin ana lensi 50 megapiksellik OIS destekli bir sensör kullanıyor. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor. Telefonun 32 megapiksellik selfie kamerası ise Nothing Phone 2’de de gördüğümüz Sony IMX615.

Nothing Phone (2a), bu telefona özel olarak MediaTek ile birlikte geliştirilen Dimensity 7200 Pro’dan güç alıyor. Dimensity 7200’ün daha gelişmiş versiyonu olan bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 128 ya da 256 GB. Telefon, Nothing’in bugüne kadar kullandığı en büyük bataryayla geliyor. 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olan telefonun şarj hızı ise 45 W. Son olarak işletim sistemine geldiğimizde karşımıza Android 14 tabanlı Nothing OS 2.5 çıkıyor.

Nothing Phone 2a Special Edition 3

Nothing Phone (2a) Special Edition’ın 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonu ise 379 euro’ya satışa sunulacak ki bu da orijinal fiyatın çıkış fiyatıyla aynı. Yani anlayacağız Special Edition şık tasarımına rağmen daha pahalı bir fiyat etiketiyle gelmiyor.

Game Pass’ten Black Ops 6 Sürprizi