Marvel Rivals’tan Yeni Fragman Yayınlandı

Marvel Rivals

Overwatch’un Marvel versiyonu olarak tanımlanan Marvel Rivals’tan yeni fragman yayınlandı. Bu fragmanla birlikte, oyunun çıkış tarihi de duyuruldu.

Marvel filmlerinin sinema tarafında yakaladığı başarı, son yıllarda oyun dünyasına da sıçradı. Son yıllarda çok sayıda Marvel oyunu oyunseverlerle buluştu. Midnight Suns ve Guardians of the Galaxy gibi bazıları başarılı olurken, Marvel’s Avengers gibi diğerleri hayal kırıklığı yarattı. Bu hayal kırıklıklarına rağmen Marvel oyun dünyasında hız kesmiyor. Bu yıl bitmeden yeni bir Marvel oyunu daha oyunseverlerle buluşacak. Söz konusu bu oyun, mart ayında duyurulan Marvel Rivals olacak.

Dün başlayan GamesCon 2024 etkinliğinde tanıtılan oyunlardan biri de Marvel Rivals oldu. Merakla beklenen oyundan yeni bir fragman yayınlanırken, oyunun çıkış tarihi de duyuruldu. Marvel Rivals, 6 Aralık 2024’te çıkacak ve Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve PC’ye gelecek Oyun PC tarafından hem Epic Games Store hem de Steam üzerinden oynanabilecek. GamesCon’da yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

marvel rivals

Overwatch’a benzetilen Marvel Rivals’ta oyuncular altışarlı gruplar halinde karşı karşıya gelecek. Marvel evreninde geçen bu arena oyununda Overwatch gibi oyunlardaki şampiyonların yerini bu kez Marvel kahramanları alacak. Black Panther, Captain America, Winter Soldier gibi Marvel karakterlerini kontrol eden oyuncular, her biri ayrı yeteneklere ve oynanış tarzlarına sahip olan bu şampiyonlarla kıyasıya bir mücadeleye girecek.

iQOO Z9s ve Z9s Pro Resmen Tanıtıldı