God Of War Ragnarok PC’ye Geliyor; Çıkış Tarihi Açıklandı

God of War Ragnarok

God of War Ragnarok’un PC versiyonu nihayet resmi olarak duyuruldu. Sevilen oyunun PC’ye geleceği tarih doğrudan Sony tarafından açıklandı.

Sony’nin yeni oyunlarını tanıttığı State of Play etkinliği, oyun dünyası için heyecan verici pek çok açıklamaya sahne oldu. Oyunseverlerin dikkat kesildiği bu etkinlikte duyurulan haberlerden biri de God of War Ragnarok’un PC’ye geleceği oldu. Bildiğiniz gibi Ragnarok’un PC’ye geleceği uzunca bir süredir konuşuluyordu. Dün bu haber nihayet resmi olarak duyuruldu. Daha da önemlisi oyunun PC’ye ne zaman geleceği resmi olarak açıklandı. God of War Ragnarok’un Jetpack Interactive tarafından hazırlanan PC versiyonu 19 Eylül’de çıkacak.

Oyunun PC versiyonunda bir FPS sınırlaması olmayacak. Öte yandan oyunda geniş monitör desteği bulunacak. Oyunun PC versiyonu aynı zamanda DLSS/FSR/XESS desteğiyle geliyor. Oyunseverler Ragnarok’un PC’de 4K çözünürlükte oynayabilecekler. Ragnarok’un PC’deki sistem gereksinimlerinin ne olacağı şimdilik açıklanmadı. Ancak bu bilginin de yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor.

God of War Ragnarök dikkat çekici güncellemeler sunuyor

Sony tarafından paylaşılan bilgiler, oyuncuların God of War’ı PC’den oynarken tüm özelliklerden ve bonuslardan faydalabilmesi için bir PlayStation Network hesabına ihtiyaç duyacağını gösteriyor. Hatırlarsanız Sony, Helldivers 2’nin PC versiyonunda da PlayStation Network’ü zorunlu hale getirmiş ama bu karar oyunseverlerden tepki çekince geri adım atmıştı. Şimdi Ragnarok’ta benzer bir uygulamaya gidilmesinin oyunseverler tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu.

Ragnarok’un PC versiyonu, orijinal oyun çıktıktan sonra yayınlanan tüm güncellemeleri ve ek içerikleri barındıracak. Valhalla ek paketi de buna dahil olacak.

Nothing Phone (2a) Special Edition Tanıtıldı