Oppo Reno7 hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı

OPPO Reno 6, Reno 6 Pro, Reno 6 Pro+ resmi render görüntüleri ortaya çıktı

Oppo Reno7 önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Peki Oppo’nun yeni Reno modelinde öne çıkan özellikler neler? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Oppo Reno7 hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı. Biliyoruz, henüz ülkemizde Oppo Reno6 modelleri bile satışa sunulmuş değil. Fakat görünen o ki bu durum Oppo için çok da önemli değil. Çinli üretici Reno6 modelini Avrupa’da satışa sunmaya hazırlanırken, Reno7’yi de Asya pazarı için hazırlıyor.

Hatırlanacağı üzere Oppo Reno7’ye dair ilk detaylar geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Sızdırılan bu bilgilerde telefonun MediaTek tarafından üretilen Dimensity 1200 yonga setinden güç alacağını öğrenmiştik. Şimdi ise telefonun destekleyeceği hızlı şarj teknolojisi kesinlik kazandı.

oppo reno7

Oppo Reno7 hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı

Oppo Reno7 geçtiğimiz günlerde 3C sertifikasını aldı. Böylece telefonun desteklediği hızlı şarj teknolojisi de kesinlik kazanmış oldu. 3C’den sızdırılan rapora göre Oppo Reno7’de SuperVOOC 2.0 teknolojisi kullanılacak. Yani telefon 65W hızlı şarjı destekleyecek.

Oppo’nun 65W’lık hızlı şarj teknolojisi 4000 mAh’lık bir bataryayı ortalama 40 dakika içerisinde tam şarja ulaştırabiliyor. Elbette Reno7’de kaç mAh’lık bir batarya geleceği şimdilik netlik kazanmış değil.

Öte yandan telefonun ilk olarak Asya pazarında satışa sunulacağını da belirtelim. Türkiye pazarına ne zaman geleceği ise tamamen belirsiz. Çünkü az önce de belirttiğimiz üzere henüz Türkiye pazarına Reno6 modelleri bile gelmiş değil. Dolayısıyla en iyi ihtimalle bile Reno7’nin ülkemizde satışa çıkması 6 – 7 ayı bulacaktır.

Google Tensor, 3 yaşındaki Apple A12 Bionic’e yenildi!