Oppo Reno2 çıkış tarihi netleşti

oppo reno2

Oppo orta segmente hitap eden yeni Reno modeli için tarih verdi. 4 ana kamera ile gelecek olan Oppo Reno2 ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacak. İşte detaylar.

Kısa süre önce ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan Oppo, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Oppo’nun orta segmente hitap eden yeni bir model üzerinde çalıştığı bilgisi sızdırılmıştı. Nitekim çok geçmeden bu model hakkındaki ayrıntılar da ortaya çıktı.

Oppo Reno2 4 ana kamera ile geliyor!

Geçtiğimiz gün Oppo Hindistan’ın resmi hesabından bir dizi paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımlar Oppo Reno2 modelinin çıkış tarihi ve bazı özellikleriyle ilgiliydi. Dilerseniz bahse konu paylaşımlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2019 08 17 09.39.15 oppo reno2

Atılan tweetlerden de rahatlıkla anlaşılabileceği üzere, yeni Reno modeli 28 Ağustos’ta görücüye çıkacak. Tasarım olarak ilk Reno modelini andıracak olan Reno2, arka tarafında 4 ana kamera ile gelecek. Ayrıca telefonda 20X zoom özelliği de bulunacak. Şimdilik telefon hakkında bildiklerimiz, Oppo Hindistan tarafından paylaşılan twettlerden ibaret. Zira telefonun nasıl bir sisteme sahip olacağını henüz bilmiyoruz. Muhtemelen önümüzdeki günlerde Reno2 hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

Huawei kendi hizmetlerini kullanacak