Huawei AppGallery, Snoop’u piyasaya sürdü

aaa2

Huawei AppGallery İngiltere’de Snoop uygulamasını kullanıma sundu.

Çinli teknoloji devi, duyuruyu bugün erken saatlerde paylaştı (26 Ekim 2021). Snoop, kullanıcıların çeşitli banka hesaplarını, kredi kartlarını ve işlem verilerini tek bir platformda birleştiren bir ‘tek durak platform’ aracılığıyla kullanıcıların kişisel finanslarını daha iyi yönetmelerini sağlayacak araçlar sunmak için açık bankacılık teknolojisini kullanacak. Hizmet Huawei AppGallery üzerinde, Snoop ile işbirliği içinde çalışan 50’den fazla İngiltere merkezli finans firmasını destekleyecek.

Huawei AppGallery, Snoop'u İngiltere'de piyasaya sürdü

Buna Lloyds, Halifax, Barclays, HSBC, NatWest ve Santander gibi en iyi bankacılık ve kredi kartı sağlayıcıları dahil olduğunu söyleyelim. Snoop’un kurucu ortağı Antony Simm’e göre “Ödüllü uygulamamız, insanların harcamalarına, tasarruf etmelerine ve daha akıllı yaşamalarına yardımcı olmak için Açık Bankacılık ve gelişmiş analitiği kullanıyor. Uygulamanın kişiselleştirilmiş para tasarrufu bilgileri, hane halkına yılda ortalama 1.500 £ tasarruf sağlayabilir ve herkesin daha iyi durumda olmasına yardımcı olmak için Huawei ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.

Benzer şekilde, Huawei Tüketici BG’de Küresel Finans Dikey Çevre geliştirme ve Ortaklıklar Başkan Yardımcısı Siri G. Børsum, “Huawei’de, kullanıcılarımıza çeşitli finansal hizmetlere ve uygulamalara erişim sağlama konusunda tutkuluyuz. Dijital finansal hizmetler alanındaki rekabeti artırarak, genel olarak küresel finansal sağlığı artırmayı umduğumuz bu seçeneğe erişimi teşvik ediyoruz.” dedi. İlk olarak İngiltere’de kullanıma sunulmuş olsa da kısa sürede özellikle Avrupa ülkelerinde kullanıma açılması bekleniyor.

AMD, önümüzdeki ay yenilenmiş Zen 3 Ryzen CPU üretimine başlayacak