Yeni Oppo Reno TENAA’da ortaya çıktı

oppo reno

Oppo’nun yeni bir Reno modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İşte geçtiğimiz gün TENAA’da ortaya çıkan yeni Oppo Reno modeli hakkındaki tüm detaylar.

Yaklaşık olarak 2 hafta önce Oppo, Zürih’te özel bir etkinlik düzenlemişti. Düzenlenen bu etkinlikte yeni modeli Reno’yu tüm dünyaya tanıtmıştı. Reno’nun tanıtımından çok geçmeden Oppo’nun yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde daha çalıştığı ortaya çıktı.

Yeni Oppo Reno modeli gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 710 yonga setinden alacak. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 128GB.

Telefonun arka tarafında 48MP + 5MP’lik çift ana kamera kurulumu yer alıyor. Ön kısımda ise 32MP’lik selfie kamerası mevcut.

Yeni bir Reno modeli geliyor

TENAA’da ortya çıkan yeni Reno modelinin, mevcut modellerden en önemli artısı, 32MP’lik selfie kamerasına sahip olması.

FullHD+ çözünürlüğünde 6.4 inçlik OLED ekranla gelen telefonun bataryası ise 3950 mAh. Bu özelliklerin orta segment modellerle rekabet için yeterli olduğu söylenebilir. Elbette bu Reno modelinde 10X zoom ve 5G özelliklerinin yer almadığını da hatırlatmak gerekiyor.

Oppo’nun orta segmente hitap eden bu modelini ne zaman satışa sunacağı henüz netlik kazanmış değil.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Oppo kısa süre önce ülkemizde de resmi olarak satışlarına başlamıştı. Muhtemelen orta segmente hitap eden bu yeni Reno modeli de ülkemizde satışa sunulabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

iPhone batarya süresi abartılıyor