Oppo K11 resmen tanıtıldı

Oppo K11

Oppo bir süredir gündemde olan yeni akıllı telefonu Oppo K11’i resmi olarak tanıttı. Telefon Snapdragon 782G yonga setiyle geliyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Son dönemde Reno ve Oppo A serisi telefonlarını çeşitlendiren şirket, şimdi de Oppo K serisine yeni bir model ekledi. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden Oppo K11, nihayet resmi olarak tanıtıldı.

Oppo K serisinin en yeni üyesi, Snapdragon 782G yonga setinden güç alıyor. Telefonun en üst modelinde bu yonga setine 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun en alt versiyonu ise 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip.

Oppo K11, 6.7 inçlik OLED bir ekranla geliyor. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Ayrıca ekranın altında da parmak izi sensörü yer alıyor. Telefonun arka yüzüne geldiğimizde ise karşımıza üçlü bir arka kamera sistemi çıkıyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi, 50 megapiksellik IMX890. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ve 2 megapiksellik macro lens eşlik ediyor.

Android 13 tabanlı ColorOS 13.1 işletim sistemiyle piyasaya sürülecek olan Oppo K11, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Telefonda 100 W SuperVOOC hızlı şarj özelliği bulunuyor. Çin’de 1 Ağustos’ta satışa çıkacak olan telefonun en alt versiyonu 265 dolara, en üst versiyonu ise 294 dolara raflardaki yerini alacak.

Oppo K11

Twitter X kararı yüzünden milyarlarca dolar kaybedebilir