Oppo Reno12 F Resmi Olarak Tanıtıldı

Oppo Reno12 F

Oppo Reno12 serisinin en yeni üyesi olan Oppo Reno12 F resmi olarak tanıtıldı. Telefon, MediaTek’in Dimensity 6300 yonga setini kullanıyor.

Oppo Reno 12 serisinin global lansmanını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Oppo, bir yandan bu seriyi daha fazla pazara taşırken, diğer yandan da bu seriye yeni modeller ekliyor. Daha önce piyasaya sürülen Reno12 ve Reno12 Pro’ya bu hafta sonu yeni bir model daha eklendi. Bir süredir gündemde olan Oppo Reno12 F, bu hafta sonu resmi olarak tanıtıldı.

Reno 12 F, Dimensity 6300 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ancak depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor. Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 45 W. Telefonun işletim sistemi ise Android 14-tabanlı ColorOS 14.0.1. Bu işletim sistemi Oppo AI desteğiyle geliyor.

Oppo Reno12 F 2

Oppo Reno12 F, 6.67 inçlik OLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 32 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi üçlü bir arka kamera karşılıyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun kamerası da yapay zeka özellikleriyle geliyor.

Telefon Oppo’nun internet sitesinde şimdiden yerini almış durumda. Ancak buna rağmen telefonun fiyatı ve tam olarak ne zaman satışa sunulacağı henüz netlik kazanmadı.

Assassin’s Creed Oyunlarının Remakeleri Geliyor