Oppo Reno11 F Resmen Tanıtıldı

Oppo Reno11 F

Oppo, Reno11 serisinin üçüncü üyesi olan Reno11 F’yi resmen tanıttı. Oppo Reno11 F, MediaTek’in Dimensity 7050 yonga setini kullanıyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden biri olan ve Vivo, Oneplus ve Redmi ile ayn çatı şirketinin altında olan Oppo, orta segment akıllı telefonları Oppo Reno11 ve Reno11 Pro’yu kasım ayında piyasaya sürdü. Şirketin diğer telefonları gibi Reno11 serisi de ilk olarak Çin’de satışa sunuldu. Kısa süre önce ise global pazara sunuldu. Reno11 serisinin global lansmanını geçtiğimiz ay gerçekleştiren Oppo, şimdi de bu seriye yeni bir model daha ekledi. Bir süredir gündemde olan Oppo Reno11 F, nihayet resmi olarak tanıtıldı.

Telefon 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip. FullHD+ çözünürlükteki ekranın üstünde Panda Glass koruyucu cam bulunuyor. HDR10+ desteği olan ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Bu ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 32 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor.

Oppo Reno11 F 2

Arka tarafa geldiğimizde ise karşımıza üçlü kamera çıkıyor. Bu üçlü kameranın ana lensi 64 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor.

Oppo Reno11 F, MediaTek’in Dimensity 7050 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB. Dahili depolama alanı konusunda farklı seçenekler sunulmuyor olsa da telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı ise 2 TB’a kadar çıkartılabiliyor.

Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 67 W hızlı şarj özelliği bulunuyor. Son olarak yazılım tarafına geldiğimizde ise karşımıza Android 14 tabanlı ColorOS çıkıyor.

Samsung, Galaxy S24 Serisinden Beklentisini Yükseltti