Oppo K11 özellikleri netleşmeye devam ediyor

oppo k11

Oppo’nun merakla beklenen modellerinden biri olan K11, yeni sızıntılarla özelliklerini belli etmeye devam ediyor.

Oppo K11 özellikleri netleşmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Oppo K11x modelinin piyasaya sürülmesinin ardından, Oppo’nun K11 modeli üzerinde çalıştığı duyumları alındı. Bilinen duyumcu Digital Chat Station, Oppo’nun yeni cihazı olan K11 hakkında önemli bilgiler paylaştı. Resmi bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak sızdırılan detaylar ve görsel, cihaza dair değerli ipuçları sunuldu.

Oppo K11

Duyumlara göre, bu model; 6.7 inçlik OLED ekran, Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı gibi özelliklerle gelecek. Paylaşılan görsel, merkezi konumlandırılmış delikli bir ekran tasarımını gözler önüne seriyor.

Oppo K11’in yonga seti olarak Snapdragon 782G’yi kullanacağı ve 5,000mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte geleceği düşünülüyor. Cihazın ayrıca 80W hızlı şarjı destekleyeceği, bu sayede hızlı ve pratik güç yenilemesini sağlayacağı belirtiliyor. Ancak, RAM, depolama yapılandırması ve ön kamera gibi belirli detaylar henüz açıklandı.

 Oppo K11

Özellikleri netleşmeye devam ediyor

Modelindikkat çeken özelliklerinden biri, arka taraftaki üçlü kamera kurulumu olacak. Ana kamera, 50 megapiksel Sony IMX890 sensörü ve optik görüntü sabitleme (OIS) desteğini barındıracak. Bu, cihazın gelişmiş fotoğrafçılık yetenekleri ve daha iyi görüntü stabilitesi sunacağına işaret ediyor. Ayrıca, Oppo K11‘in küresel bir lansman göreceği ve bir OnePlus telefonun yeniden markalanmış bir versiyonu olabileceği de duyumlar arasında.

Oppo Reno 10 Oppo K11

Duyumlara dayanarak, Oppo K11’in, 5 Temmuz’da Hindistan ve diğer küresel pazarlarda piyasaya çıkacak olan OnePlus Nord CE 3‘ün bir varyantı veya değiştirilmiş bir versiyonu olabileceği düşünülüyor. Bu durumda, Oppo K11’in potansiyel olarak 12 GB’a kadar RAM, 256 GB’a kadar depolama ve 16 megapiksel ön kamera ile muhteşem selfie’ler çekme kapasitesi sunabileceği düşünülüyor.

Maye Musk Oppo ile anlaştı! Elon Musk çok kızacak!