Oppo F27 Pro+ Resmi Olarak Tanıtıldı

Oppo F27 Pro+

Şık tasarımı ve suya dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Oppo F27 Pro+, dün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, bu yıl akıllı telefon pazarında hız kesmiyor. Bir yandan Find X serisine, diğer yandan Reno serisine yeni modeller ekleyen şirket, şimdi de Oppo F serisine yeni bir model ekledi. Bir süredir gündemde olan Oppo F27 Pro+, dün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. Oppo F serisinin yeni üyesi, şık tasarımı ve suya dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Telefonda suya oldukça dayanıklı olduğunu gösteren IP69 sertifikası bulunuyor.

Oppo F27 Pro+, MediaTek’in Dimensity 7050 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise 128 ya da 256 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu batarya 67 W SuperVOOC hızlı şarj özelliğine sahip. İşletim sistemi ise Android 14.

OPPO F27 Pro 1

Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 64 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 8 megapiksel.

Telefon, 6.7 inçlik kıvrımlı bir AMOLED ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın altında bir parmak izi sensörü bulunuyor.

Telefonun 128 GB’lık versiyonu yaklaşık 335 dolara, 256 GB’lık versiyonu ise yaklaşık 360 dolara raflardaki yerini alacak.

Motorola Razr 50’nin Çıkış Tarihi Açıklandı