Mortal Kombat 1’in beta tarihi açıklandı

mortal kombat 1

Mortal Kombat 1’in Ağustos ayı içinde beta testine girmesi bekleniyordu. Serinin yaratıcısı olan Ed Boon, beta tarihini resmen duyurdu. Oyunu ön sipariş edenler betaya katılabilecek.

Ed Boon’un Twitter’da yaptığı açıklamaya göre Mortal Kombat 1‘in betası 18 – 21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Oyunun PS5 ve Xbox Series X/S sürümünü ön sipariş eden oyuncular betaya katılabilecek. Yani beta testi sadece konsollar için geçerli.

Oyunun PC beta testi neden yok? NetherRealm Studios, oyuncuların kodları derinlemesine araştırıp, yeni özellikleri ortaya çıkarmasını istemiyor. Ayrıca beta sürümünün amaçladığından daha uzun süre oynanmasını da istemiyor. En azından bazı oyun eleştirmenleri böyle olduğunu belirtiyor. Street Fighter 6 çıkmadan önce beta sürümünde böyle sorunlarla karşılaşmıştı. NetherRealm problem yaşamamak için böyle bir önlem almış görünüyor. Yine de Street Fighter 6 betada karşılaştığı sızıntılara rağmen, Steam’de satış ve eş zamanlı oyuncu rekoru kırarak, Mortal Kombat oyunlarını (Daha önce PC’nin en çok satan dövüş oyununu) geride bıraktı.

mortal kombat 1

Geliştirici ekip geçen hafta yaptığı açıklamada oyuna DLC ile Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda, Peacemaker ve Homelander karakterlerinin geleceğini açıkladı.

Oyunun PS5 ve Xbox sürümü NetherRealm tarafından geliştiriliyor. PC sürümünden ise QLOC sorumlu. QLOC daha önce Mortal Kombat 12 ve Mortal Kombat X üzerinde çalışmıştı. Mortal Kombat 1 son dakikada erteleme olmazsa, 19 Eylül’de PC, PS5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch platformlarında piyasaya sürülecek.

The Meg 2: Okyanusun derinliklerinde dehşet devam ediyor