Oppo Find X Serisi Global Pazara Dönüyor

Oppo Find X7

Oppo bu yıl çıkaracağı telefonlarını mümkün olduğunca fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyor; Bu plan kapsamında Oppo Find X serisi de global pazara dönecek.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, dün önemli bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlikte gelecek planlarına dair önemli detaylar paylaşan şirket, özellikle yapay zekanın mobil cihazlarda kullanımı hakkında oldukça iddialı konuştu. Oppo’nun bu etkinlikte yaptığı açıklamalardan biri de Oppo Find X serisinin geleceğiyle ilgiliydi. Son dönemde Çin pazarı dışına çıkmayan Find X serisi, bu yıldan itibaren global pazara dönecek.

Oppo telefonlarındaki yapay zeka özelliklerini dünyanın dört bir yanından 50 milyondan fazla kullanıcıya ulaştırmayı hedefleyen şirket, bu yıl çıkacak amiral gemisi Oppo Find X modellerinin de bu hedefe hizmet edeceğini açıkladı. Böylece telefonun global pazara da sunulacağı doğrulanmış oldu.

Oppo Find X8 Ultra

Üstelik Find X serisi global pazara dönen tek model olmayacak. Oppo bu ayın sonunda piyasaya süreceği Reno12 serisini de global pazara sunmaya hazırlanıyor. Bu global versiyonların iki hafta önce Çin’de tanıtılan Reno12 ve Reno12 Pro ile aynı olup olmadığını bekleyip göreceğiz.

Oppo, bu yıl çıkacak Find X modeli hakkında çok fazla detay paylaşmamış olsa da daha önce gelen sızıntılar sayesinde söz konusu bu telefonun Oppo Find X8 Ultra olacağını biliyoruz. Öncülü gibi Find X8 Ultra da kamerasıyla oldukça iddialı olacak gibi görünüyor.

Nvidia 3 Trilyonu Geçti, Apple’ı Altına Aldı