Oppo Find X8’in Özellikleri Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Oppo Find X8 Ultra

Bu sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenen Oppo Find X8’in teknik özellikleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, Find X7 serisini daha birkaç hafta önce tamamladı. Ancak şirket daha şimdiden Find X serisinin bir sonraki jenerasyonu için hazırlıklara başlamış durumda. Bildiğiniz gibi son günlerde gelen sızıntılar sayesinde hem Oppo Find X8’in hem de Find X8 Ultra’nın özelliklerine dair ilk detayları öğrenme şansı yakaladık. Dün o sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Gelen son bilgilerle birlikte, Find X8’in teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Hatırlarsanız daha önce gelen sızıntılar, Oppo Find X8’in yonga değişikliğine gideceğini ve öncülü gibi bir Snapdragon yonga seti değil, bir Dimensity yonga seti kullanacağını ortaya çıkarmıştı. Söz konusu bu yonga setinin MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400 olacağı söyleniyordu. Gelen son sızıntı da bunu doğrularken, telefonun kamera özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıkarıyor.

Oppo Find X7

Gelen bu sızıntıya göre Oppo, Find X8 serisi için telefoto makro kameralar üzerinde çalışıyor. Bildiğiniz gibi telefoto kameralar, uzaktaki objelerin daha net fotoğraflarının çekilmesini sağlıyor. Bu kameralar genellikle 2x ya da 3x optik zoom özelliklerine sahip oluyor. Telefoto makro kameralar ise hem bu uzaktaki objeleri çekme özelliğine sahip olacak hem de yakındaki objeleri de son derece detaylı bir şekilde fotoğraflayabilecek.

Yeni Nesil Xbox Geliyor; Microsoft Resmen Duyurdu