Oppo Find X8 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Oppo Find X8 Ultra

Hazırlıklarına şimdiden başlanan Oppo Find X8 ve X8 Pro’nun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, Find X7 serisini daha birkaç hafta önce son haline kavuşturdu. Ancak şirket daha şimdiden Find X serisinin bir sonraki jenerasyonu için hazırlıklara başlamış durumda.

Oppo Find X8 serisi için hazırlıkların başlamasıyla birlikte, bu seriye dair ilk detaylar da yavaş yavaş gelmeye başladı. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Find X8’e dair ilk detaylar ortaya çıkmış ve Oppo’nun Find X serisinde yonga değişikliğine gideceği öne sürülmüştü. Find X8 serisiyle ilgili sızıntılara bugün bir yenisi daha eklendi. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar da ortaya çıktı.

Oppo Find X7

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen sızıntıda, Oppo Find X8’in öncülü gibi bir Snapdragon yonga seti kullanmayacağı, bunun yerine MediaTek’in yeni nesil yonga setini kullanacağı söyleniyordu. Digital Chat Station tarafından paylaşılan yeni bilgiler de bu iddiayı doğruluyor. Akıllı telefon dünyasına dair paylaşımlarıyla tanınan Digital Chat Station, Find X8 serisindeki her iki modelin de MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’ü kullanacağını söylüyor.

Öte yandan Find X8 serisindeki telefonların iki farklı versiyonla satışa sunulabileceği konuşuluyor. Bu versiyonlardan biri düz ekrana, diğeri ise 2.7D kıvrımlı ekrana sahip olacak. Son olarak dün Çin’den gelen bilgiler, aralarında Oppo Find X8’in de yer aldığı pek çok telefonun 6000 mAh’lık bataryalara geçiş yapacağını gösteriyor.

Honor 200 ve 200 Pro Resmen Tanıtıldı