Oppo F27 Pro’nun Özellikleri Belli Oldu

Oppo F27 Pro 2

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Oppo F27 Pro yeni bir sızıntıya konu oldu. Telefonun teknik özellikleri ortaya çıkarken, tanıtım tarihi de belli oldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, bu yıl akıllı telefon pazarında hız kesmiyor. Bir yandan Find X serisine, bir yandan Reno serisine yeni modeller ekleyen şirket, şimdi de Oppo F serisini yenilemeye hazırlanıyor. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Oppo F27 Pro, bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Gelen bu son sızıntıyla birlikte, telefonun teknik özellikleri hakkında pek çok detay ortaya çıktı.

Öte yandan Oppo F27 Pro sızdırılan afişi, telefonun ne zaman tanıtılacağını ortaya çıkardı. Oppo, F serisinin yeni üyesini 13 Haziran’da görücüye çıkaracak. Gelen bilgilere göre 13 Haziran’da tanıtılacak tek telefon bu olmayacak. Oppo F27 Pro+’ın da aynı etkinlikte resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Gelen bilgilere göre her iki telefon da bu lansman etkinliğinden kısa süre sonra Hindistan’da piyasaya sürülecek.

Oppo F27 Pro

Telefon, 6.7 inçlik kıvrımlı bir OLED ekrana sahip. Telefonun sızdırılan ilk görselleri arka panelin deri ile metal karışımı olacağını gösteriyor. Telefonda daire şeklinde bir arka kamera tasarımı bulunuyor.

Oppo F27 Pro, Dimensity 7050 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 64 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel. Son olarak batarya kapasitesinin 5000 mAh olacağı ve 67W hızlı şarj özelliğiyle geleceği söyleniyor.

Apple Vision Pro Sonunda Global Pazara Çıkıyor