OPPO Find N Flip özellikleri piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı

h111

OPPO uzun süredir beklenen katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. OPPO Find N Flip olarak çıkması beklenen cihaz hakkında bilgiler gelmeye başladı.

OPPO Find N Flip bu yılın Aralık ayında tanıtılması bekleniyor. Cihaz ilk olarak firmanı kendi toprakları olan Çin’de piyasaya sürülmesi beklenirken daha sonra dünya çapında görücüye çıkması bekleniyor.

Daha önce gelen bilgilerde Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setine  sahip olacak OPPO Find N Flip telefonunun  “Dragonfly” kod adıyla geleceği söylenirken, cihazın Siyah, beyaz ve mor renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bu katlanabilir akıllı telefonlar için oldukça geniş bir yelpaze diyebiliriz.. Find N Flip telefonunun Samsung Galaxy Z Flip 4, Moto Razr 2022 ve Huawei P50 Pocket New ile rekabet etmesi bekleniyor. Find N Flip’in 6.8 inç katlanabilir OLED panel ve 3.26 inç harici ekrana sahip olması bekleniyor. İlki, 2520 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğü destekleyecektir. 4.300 mAh pilden güç alacak.

OPPO Find N Flip

Cihaz, 32 megapiksel Sony IMX709 birincil kamera ile donatılmış olarak gelecek. Cihaz 50 megapiksel Sony IMX766 ana kameraya ve arkada 8 megapiksel Sony IMX355 ultra geniş lense sahip olacak.İlgili bir haberde Çinli üretici, Snapdragon 8 Gen 1 destekli OPPO Find N’yi şirketin ilk katlanabilir cihazı olarak tanıttı Telefon Aralık 2021’de çıkacak. Geçici olarak Find N2 olarak adlandırılan Find N’nin ardıl baskısının bu yıl Aralık ayında piyasaya çıkacağına dair spekülasyonlar yaygın. Find N2’nin ayrıca Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setine sahip olması bekleniyor.

 

Samsung Galaxy A24’ün temel özellikleri ortaya çıktı